Suosittelijat

Tuula Antola, elinkeinojohtaja, Espoon kaupunki:

”Tiina on asioihin monipuolisesti perehtyvä päätöksentekijä, joka tekee  töitä isolla sydämellä kestävän kasvun mahdollistamiseksi Espooseen, metropolialueelle ja koko Suomeen.”

Minna Hakapää, kunnanvaltuutettu (vihr.), Kirkkonummi:

”Tiina Elo on ystäväni ja voin lämpimästi suositella häntä. Tiina on kokenut poliitikko. Hän tekee töitä järjellä ja tunteella perusteellisesti perehtyen. Ja on sydämestään luonnon puolella.”

Ari Heikkinen, konsernipalvelujen johtaja, Oulun kaupunki:

“Espoon kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana Tiina Elo on raskaan sarjan kuntavaikuttaja, joka on vastuun kasvaessa osoittanut kykynsä poliittisena johtajana. Johtavien virkamiesten ja luottamushenkilöiden keskinäisessä kissanhännänvedossa Tiina Elon sovitteleva ja yhteistyökykyinen persoona ja ratkaisuhakuinen toiminta erottuvat edukseen ja tuovat tuloksia: Espoon kuntapolitiikassa toimintatavat ovat uudistuneet samalla kun valmisteluun ja päätöksentekoon on tuotu uutta avoimuutta.”

Sirpa Hertell, kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja (vihr.), Espoo:

”Kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana Tiina on ollut päättämässä Espoon tulevaisuuden kannalta lukuisista suurista päätöksistä. Tiinan tapa työskennellä on poikkeuksellisen avoin ja demokraattinen, sillä jokainen espoolainen voi seurata päätöksentekoa Tiinan aktiivisen tiedottamisen ansiosta.   Tiinaa ahkerampaa, tunnollisempaa ja reilumpaa päättäjää en tunne.”

Tuula Hämäläinen-Tyynilä, Espoon ympäristönsuojelupäällikkö vuosina 2006-2013:

”Olen tuntenut Tiinan työni puolesta yli parikymmentä vuotta. Alusta alkaen hän on ollut aito ympäristön ja paremman maailman puolustaja, jonka tiedot ja taidot ovat vuosien varrella kovissa paineissa edelleen kehittyneet. Tätä tarvitaan, koska haasteet eivät vähene!”

Eevaliisa Härö, arkkitehti, liiketoimintapäällikkö, Espoo:

“Tiinalle kiitos upeasta ja hienosta poliittisesta työstä. Olet ollut julkisuudessa vain ja ainoastaan myönteisessä ja rakentavassa hengessä. Se vaatii harkintaa, itsekuria ja korkeaa moraalia.”

Marjut Joensuu, MMM, Helsinki:

“Kun maailmasta löytyy epäkohta, Tiina käärii hihat ja tarttuu hommiin. Tiinaa on helppo vilpittömästi suositella.”

Stig Kankkonen, kaupunginvaltuutettu (rkp), Espoo:

“Tuloksellisessa politiikanteossa tarvitaan tietoa, taitoa, määrätietoisuutta, yhteistyökykyä ja sydäntä. Vuosien kokemuksella voin sanoa, että Tiinalla on näitä ominaisuuksia. Muun muassa.”

Emma Kari, kansanedustaja (vihr.), Helsinki:

”Minulla on vuosia ollut ilo seurata Tiinan väsymätöntä puurtamista entisen kotikaupunkini puolesta. Hän tekee töitä Espoon koulujen, metsien ja joukkoliikenteen puolesta koko sydämellään. Tiinan ammattitaidon ja periksiantamattomuuden ansiosta Espoo on nyt parempi kaupunki olla lapsi.”

Nina Knaapila, IT Business Engineering Director, Espoo:

”Tiina jaksaa puolustaa ihmisen ja luonnon asiaa kovassa politiikan valtapelissä. Hänellä on kokemuksen tuomat erinomaiset neuvottelutaidot kuntapolitikan kiemuroissa. Pyyteetön, aito ihminen joka toimii arvomaailmansa mukaisesti – pyöräilevä vegaani. Minun asioideni ajaja.”

Anna Kokko, erityisasiantuntija, Espoo:

“Tiina on monipuolisesti asioista selvää ottava ihminen ja kokenut päätöksentekijä. Nopeus ja perusteellisuus yhdistyneenä selkeisiin kantoihin ja luotettavuuteen ovat sellaisia Tiinan ominaisuuksia, joille on ehdottomasti käyttöä kuntapolitiikassa.”

Panu Laturi, osakas, viestintätoimisto N2 Comms:

”Tiina on samaan aikaan kannoistaan kiinnipitävä idealisti ja ja tuloksia aikaansaava realisti. Se on yhdistelmä jollaista politiikassa tarvitaan.”

Raili Lindberg, Espoo:

”Tiina on tullut minulle tutuksi eri yhteyksistä toimiessani useissa kotiseututyötä tekevissä järjestöissä. Tiina on energinen puurtaja, joka liikkuu ja toimii aktiivisesti ihmisten keskuudessa, kuuntelee, selvittää asioita ja vie niitä eteenpäin. Erityisesti arvostan myös sitä, että Tiina aidosti pyrkii avoimeen päätöksentekoon ja pitää blogeillaan kuntalaisia ajan tasalla myös asioista, joita emme voi lukea virallisista pöytäkirjoista.”

Meri Löyttyniemi, johtava asiantuntija, Miltton Brussels:

”Tiina Elo on loistava vihreiden arvojen puolestapuhuja ja näkemyksellinen tekijä, todellinen kuntapolitiikan ammattilainen. Tehtävässäni Aalto-yliopiston kestävän kehityksen erityisasiantuntijana on ollut ilo tehdä yhteistyötä hänen kanssaan kestävän kampuksen ja kaupungin hyväksi. Erityisesti espoolaisena äitinä arvostan hänen toimintaansa tulevien sukupolvien ja koulutuksen hyväksi.”

Lasse Miettinen, puoluesihteeri, Vihreät:

”Tiina on niitä ihmisiä, jonka käsiin voisi ilolla laskea maailman. Tiina ei nosta itseään eikä etsi omaa etuaan, vaan tekee mitä pitää, koska asiat ovat niin tärkeitä ja luontoa ja ihmisiä on puolustettava. Kun kuulen sanan ’luottamus’, ajattelen Tiinaa. Luottaisin häneen missä vain.”

Krista Mikkonen, eduskuntaryhmän puheenjohtaja, Vihreät:

Hyvä päätöksentekijä on avoin, kuunteleva, asioihin perehtyvä, yhteistyökykyinen, pohjaa päätökset faktoihin ja kykenee löytämään uudenlaisia ratkaisuja. Tiina on tällainen. Tiinan käsiin voi luottaa hyvän arjen rakentamisen kaikille espoolaisille.”

Anni Sinnemäki, apulaiskaupunginjohtaja, Helsinki:

”Olen tuntenut Tiinan kauan, ja voin sanoa että hän on tosi hieno vihreä poliitikko. Tiina tekee töitä tavoitteellisesti ja yhteistyökykyisesti. Tiina viestii tekemästään työstä selkeästi, espoolaiset saavat Tiinan kautta hyvän käsityksen siitä, mitä politiikassa tapahtuu ja minkälaisille arvoille hän on päätöksensä perustanut. Tiina rakentaa kestävän kehityksen Espoota ja on sydämestään luonnonsuojeluihminen.”

Oras Tynkkynen, kansanedustaja 2004-2015 (vihr.):

”Tiina on politiikan parhaiten varjeltuja salaisuuksia. Rautainen osaaja, kokenut tekijä ja rakentava yhteistyökumppani – siis juuri sellainen ihminen, jota kaupungin asioiden hoitaminen valtuustossa tarvitsee.

Ville Ylikahri, pääsihteeri, Vihreä sivistysliitto:

“Tiina välittää ihmisistä ja luonnosta – ja osaa asiansa.”