Tiina Elo

Kokemusta. Sinnikkyyttä.
Sydäntä.

Uusimaa

Tiina Elo on hyvin perillä aikamme isojen kysymysten, kuten ilmastonmuutos ja kuudes sukupuuttoaalto, ratkaisun kiireellisyydestä ja mittakaavasta. Samalla Tiina Elo pitää tärkeänä, että ketään ei jätetä ulkopuolelle. Ääneni Uudeltamaalta menee Tiinalle.
Aki Suokko, vuoden tiedekirjailija 2017

”Tiina on asioihin monipuolisesti perehtyvä päätöksentekijä, joka tekee töitä isolla sydämellä kestävän kasvun mahdollistamiseksi Espooseen, metropolialueelle ja koko Suomeen.”
Tuula Antola, elinkeinojohtaja, Espoon kaupunki

“Tiina osaa tehdä yhteistyötä avoimesti, kuunnellen, perehtyen, järjellä ja sydämellä, ihmisten, luonnon ja ympäristön puolesta. Hän on tehnyt pitkäjänteistä työtä kuntapolitiikan johtotehtävissä.”
Satu Hassi, kansanedustaja

“Espoon kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana Tiina Elo on raskaan sarjan kuntavaikuttaja, joka on vastuun kasvaessa osoittanut kykynsä poliittisena johtajana. Johtavien virkamiesten ja luottamushenkilöiden keskinäisessä kissanhännänvedossa Tiina Elon sovitteleva ja yhteistyökykyinen persoona ja ratkaisuhakuinen toiminta erottuvat edukseen ja tuovat tuloksia: Espoon kuntapolitiikassa toimintatavat ovat uudistuneet samalla kun valmisteluun ja päätöksentekoon on tuotu uutta avoimuutta.”
Ari Heikkinen, konsernipalvelujen johtaja, Oulun kaupunki

“Kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana Tiina on ollut päättämässä Espoon tulevaisuuden kannalta lukuisista suurista päätöksistä. Tiinan tapa työskennellä on poikkeuksellisen avoin ja demokraattinen, sillä jokainen espoolainen voi seurata päätöksentekoa Tiinan aktiivisen tiedottamisen ansiosta. Tiinaa ahkerampaa, tunnollisempaa ja reilumpaa päättäjää en tunne.”
Sirpa Hertell, kaupunginvaltuutettu, Kestävä Espoo -ohjelmaryhmän puheenjohtaja, Espoo

“Arvostan Tiinan hienoa pitkäjänteistä poliittista työtä. Tiina on ollut julkisuudessa vain ja ainoastaan myönteisessä ja rakentavassa hengessä. Se vaatii harkintaa, itsekuria ja korkeaa moraalia.”
Eevaliisa Härö, arkkitehti, liiketoimintapäällikkö, Espoo

“Kun maailmasta löytyy epäkohta, Tiina käärii hihat ja tarttuu hommiin. Tiinaa on helppo vilpittömästi suositella.”
Marjut Joensuu, MMM, Helsinki

”Minulla on vuosia ollut ilo seurata Tiinan väsymätöntä puurtamista entisen kotikaupunkini puolesta. Hän tekee töitä Espoon koulujen, metsien ja joukkoliikenteen puolesta koko sydämellään. Tiinan ammattitaidon ja periksiantamattomuuden ansiosta Espoo on nyt parempi kaupunki olla lapsi.”
Emma Kari, kansanedustaja, Helsinki

”Tiina puolustaa tavallisen ihmisen ja luonnon asiaa politiikan kovassa pelissä. Hänellä on erinomaiset neuvottelutaidot, jotka ovat hioutuneet Suomen toiseksi suurimman kaupungin keskeisimmissä luottamustehtävissä, Espoon kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa. Pyyteetön, aito ihminen joka elää arvomaailmansa mukaisesti. Minun asioideni ajaja.”
Nina Knaapila, IT Business Engineering Director, Espoo

“Tiina on monipuolisesti asioista selvää ottava ihminen ja kokenut päätöksentekijä. Nopeus ja perusteellisuus yhdistyneenä selkeisiin kantoihin ja luotettavuuteen ovat sellaisia Tiinan ominaisuuksia, joille on ehdottomasti käyttöä eduskunnassa.”
Anna Kokko, erityisasiantuntija, Espoo

”Tiina on tullut minulle tutuksi eri yhteyksistä toimiessani useissa kotiseututyötä tekevissä järjestöissä. Tiina on energinen puurtaja, joka liikkuu ja toimii aktiivisesti ihmisten keskuudessa, kuuntelee, selvittää asioita ja vie niitä eteenpäin. Erityisesti arvostan myös sitä, että Tiina aidosti pyrkii avoimeen päätöksentekoon ja pitää blogeillaan kuntalaisia ajan tasalla myös asioista, joita emme voi lukea virallisista pöytäkirjoista.”
Raili Lindberg, Espoo

”Tiina Elo on loistava vihreiden arvojen puolestapuhuja ja yhteistyökykyinen tuloksentekijä, rautainen politiikan ammattilainen. Tehtävässäni Aalto-yliopiston kestävän kehityksen erityisasiantuntijana on ollut ilo tehdä hänen kanssaan pitkäjänteistä työtä kestävän kehityksen toteuttamiseksi. Arvostan hänen näkemyksiään koulutuksen tärkeydestä sekä vastuullista toimintaansa tulevien sukupolvien hyväksi.”
Meri Löyttyniemi, Erityisasiantuntija, kestävä kehitys, Aalto-yliopisto, Tutkimus- ja innovaatiopalvelut

”Tiina on niitä ihmisiä, jonka käsiin voisi ilolla laskea maailman. Tiina ei nosta itseään eikä etsi omaa etuaan, vaan tekee mitä pitää, koska asiat ovat niin tärkeitä ja luontoa ja ihmisiä on puolustettava. Kun kuulen sanan ’luottamus’, ajattelen Tiinaa. Luottaisin häneen missä vain.”
Lasse Miettinen, Vihreiden puoluesihteeri

”Hyvä päätöksentekijä on avoin, kuunteleva, asioihin perehtyvä, yhteistyökykyinen, pohjaa päätökset faktoihin ja kykenee löytämään uudenlaisia ratkaisuja. Tiina on tällainen. Tiinan käsiin voi luottaa hyvän arjen rakentamisen meille kaikille.”
Krista Mikkonen, Vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtaja

”Olen tuntenut Tiinan kauan, ja voin sanoa että hän on tosi hieno vihreä poliitikko. Tiina tekee töitä tavoitteellisesti ja yhteistyökykyisesti. Tiina viestii tekemästään työstä selkeästi, espoolaiset saavat Tiinan kautta hyvän käsityksen siitä, mitä politiikassa tapahtuu ja minkälaisille arvoille hän on päätöksensä perustanut. Tiina rakentaa kestävän kehityksen Espoota ja on sydämestään luonnonsuojeluihminen.”
Anni Sinnemäki, apulaispormestari, Helsinki

”Tiina on rautainen osaaja, kokenut tekijä ja rakentava yhteistyökumppani – siis juuri sellainen ihminen, jota maan asioiden hoitaminen eduskunnassa tarvitsee.”
Oras Tynkkynen, kansanedustaja 2004-2015

Seuraa Facebookissa

Seuraa Twitterissä

Seuraa Instagramissa