Tiina Elo

Kokemusta.
Sinnikkyyttä.
Sydäntä.

KOULUTUS JA TYÖ

Opiskelin Helsingin yliopistossa pääaineena ympäristönsuojelua ja sivuaineena kehitysmaatutkimusta. Maatalous- ja metsätieteiden maisteriksi (MMM) valmistuin vuonna 1996. Myöhemmin opiskelin aikuiskasvatustieteen perusteet avoimessa yliopistossa. Nuorena hankin työkokemusta mm. siivoojana, henkilöstöravintolan keittiössä, laboratorioapulaisena, luontokerhon ohjaajana ja oppaana Villa Elfvikin luontotalossa.

Olen työurallani tehnyt erilaisia pätkä- ja osa-aikatöitä ja tiedän, miten haasteellista on sovittaa yhteen työ, luottamustehtävät ja perhe-elämä. Olen toiminut mm. suunnittelijana Suomen ympäristökeskuksen kirjasto- ja tietopalveluissa, projektisihteerinä Espoon ympäristökeskuksessa ja Villa Elfvikin luontotalon johtajan vuorotteluvapaasijaisena.

Vuodesta 2002 lähtien olen ollut töissä Vihreissä Espoon ja Uudenmaan Vihreiden toiminnanjohtajana, Vihreiden toimistopäällikkönä ja nyt kunta-asioiden päällikkönä. Työ politiikan parissa vei mukanaan ja sytytti kipinän pyrkiä päättäjäksi.

Nyt olen kolmannen kauden kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja sekä kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaoston puheenjohtaja. Espoossa on mahdollista hoitaa keskeisiä luottamustehtäviä osapäivätyönä. Näin myös ruuhkavuosia elävät voivat osallistua päätöksentekoon. Olin uranuurtaja ja otin tämän mahdollisuuden käyttöön ensimmäisenä.

 

Seuraa Facebookissa

Seuraa Twitterissä

Seuraa Instagramissa