Nyt on Espoo sitten virallisesti Suomen kolmas Reilun kaupan kaupunki! Arvonimi myönnettiin juhlavasti Reilun kaupan 10-vuotisjuhlassa Finlandia-talolla presidentin läsnäollessa. Oli ilo kuunnella kaupungin konsernipalvelujen johtaja Pirjo Pöyhiän kertovan kaupungin sitoutumisesta eettisiin hankintoihin ja Reilun kaupan edistämiseen.

Tuntuu mahtavalta, että työ Reilun Espoon puolesta kantaa Reilun kaupan hedelmää. 🙂 Työ jatkuu kaupungin Reilun kaupan kannatustyöryhmässä, jonka puheenjohtajana toimin. Myös vapaaehtoisten Reilu Espoo -toimintaryhmä jatkaa työtään kannatustyöryhmän ”työrukkasena”.

Seuraavana työlistallamme on mukana olevien tahojen kiittäminen sekä Reilun kaupan tiedotuspisteiden organisointi yhteispalvelupisteisiin. Jatkamme myös uusien espoolaistahojen haastamista siirtymään Reilun kaupan tuotteisiin.

Joko sinun työpaikallasi tai järjestössäsi juodaan Reilun kaupan kahvia ja teetä? Jos juodaan, kerrothan siitä meille, niin lisäämme teidät kampanjassa mukana olevien listaan. Jos ei, haastan teidät mukaan! Jo mukana olevien tahojen listan, sekä tietoa kampanjasta löydät Reilu Espoo -kampanjan nettisivuilta.