Joulu on ovella. On aika hellittää hetkeksi, antaa aikaa läheisille. On aika juhlan ja levon.

Joulun alla olen ollut erityisen iloinen siitä, että yhä useampi haluaa tehdä hyvää ja jakaa omastaan. Tarvitsemme lisää välittämistä, toinen toistemme arvostamista, halua ymmärtää erilaisuutta. Joulun hengen soisi toteutuvan vuoden jokaisena päivänä. Ystävällisyyden, auttavaisuuden, antamisen ja saamisen ilon.

Tarvitsemme rohkeutta ja viisautta myös poliittisiin päätöksiin. Miten katkaisemme eriarvoistumiskehityksen ja saamme rakennettua Suomen, jossa ihmisille riittää töitä, heikoimmista pidetään huolta ja luontoa suojellaan. Tähän työhön tarvitaan meitä kaikkia.

Lämmin kiitos teille, jotka olette olleet tavalla tai toisella tukemassa työtäni kuluvan vuoden aikana. Rauhallista joulua ystävät!

joulukuva