Tiina Elon kampanjanavausbileet

Eilen avattiin virallisesti eduskuntavaalikampanjani ja kyllä olikin mahtavat juhlat! Sali täynnä sukulaisia, ystäviä, tukijoukkoja. Tuija Brax piti kannustavan juhlapuheen, Sallamaari Muhonen juonsi niin huipusti kuin vain Sallamaari osaa ja puoluesihteeri Lasse Miettisen kauniit sanat luottamuksesta kätkin sydämeeni. Ja illan huipensi juhlabändi Tina and the Turners, huikeana yllätyssolistinaan Siiri Nordin.

Tiina Elon kampanjanavausbileet

Omassa puheessani kertasin mennyttä ja katsoin tulevaan:

Neljä vuotta sitten juhlittiin samoissa merkeissä 40-vuotissynttäreitäni. Silloin edessä oli ensimmäiset eduskuntavaalit.

Neljässä vuodessa on tapahtunut paljon: Teimme kelpo eduskuntavaalit, jotka siivittivät loistotulokseen niitä seuranneissa kuntavaaleissa. Sen ansiosta olen nyt toiminut kaksi vuotta Suomen toiseksi suurimman kaupungin kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtajana. Siis yhtenä vaikutusvaltaisimmista vihreistä kuntapäättäjistä Suomessa!

Tehtävä on avannut ovia paitsi Espoon päätöksenteon ytimeen, myös seudullisiin neuvottelupöytiin ja aina Shanghain pormsestarin tapaamiseen. Saappaat ovat isot, mutta tehtävän ja vastuun myötä olen kasvanut ne täyttämään.

Nyt koen olevani valmis myös kansanedustajaksi.

Haluan eduskuntaan puolustamaan reilua taloutta ja puhdasta luontoa. Noihin sanoihin kiteytyy se, millaista yhteiskuntaa haluan rakentaa: Sellaista, joka kannustaa työhön, pitää huolta heikoimmista, satsaa rohkeasti uusiutuvaan energiaan ja uusiin kestäviin työpaikkoihin, pitää yllä laadukkaat palvelut – ja suojelee luontoa myös tuleville sukupolville.

Politiikka on joukkuepeliä ja kompromissien taidetta. Olen tiimipelaaja ja kova tekemään töitä. Kuuntelen, otan selvää ja toimin. Nämä ominaisuudet ovat omiaan myös kansanedustajalle.

Vihreiden ex-puoluesihteeri Panu Laturi kiteyttää asian näin:

”Tiina on samaan aikaan kannoistaan kiinnipitävä idealisti ja ja tuloksia aikaansaava realisti. Se on yhdistelmä jollaista eduskunnassa tarvitaan.”

Politiikassa olen joutunut monesti menemään oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Eräs läheinen tukijani ja ystäväni kuvasi hyvin, ettei tiedä montaakaan ihmistä, jotka olisivat niin usein mukavuusalueensa ulkopuolella, ja hoitaisivat aina homman kotiin.

Suuri kiitollisuus valtaa mielen, kun ajattelen teitä kaikkia, jotka olitte mukana juhlassa. Ja teitä kaikkia, jotka olette lähteneet suurella sydämellä ja hihat käärien rakentamaan yhteistä kampanjaa! #‎TiinaElo2015

Nyt tehdään seuraavat  11 viikkoa valtavalla tsempillä töitä – jotta voidaan sen jälkeen juhlia uudestaan! Lämpimästi tervetuloa mukaan kampanjaan!

Tiina Elon kampanjanavausbileet