anni suosittelee_19.4._tekstillä_2_korjattu

Olen vuosia seurannut Anni Sinnemäen työtä niin kansanedustajana kuin puolueen puheenjohtajana. Arvostan Annin viisautta ja vahvaa näkemystä siitä, mikä on ihmisille ja ympäristölle hyväksi. Olisi ollut hienoa päästä tekemään Annin kanssa töitä eduskunnassa.
Olen otettu siitä, että Anni suosittelee minua näissä vaaleissa:

”Tiina Elosta tulisi aivan älyttömän hyvä kansanedustaja. Kansanedustajalle on hyötyä kokemuksesta, neuvottelutaidoista, oman ryhmän näkemyksien viemisestä maaliin. Kokemusta ja harkintaa Tiina Elolle on kertynyt toiminnasta Vihreissä ja päätöksentekijänä Espoossa.

Tärkeintä kansanedustajan työssä on kuitenkin se palo, halu muuttaa maailmaa ja suojella sen arvokkaita asioita. Sitä paloa Tiinassa on. Päättäjinä tarvitaan naisia, jotka osaavat talouspolitiikkaa ja samalla ymmärtävät että taloudesta päätettäessä ratkotaan kysymyksiä oikeudenmukaisuudesta ja lasten tulevaisuuden edellytyksistä. Tiina Elo on intohimoinen luonnonsuojelija ja voin vakuuttaa, ettei heitä eduskunnassa koskaan ole liikaa. Näinä aikoina monimuotoinen luonto, ympäristöystävällisempi ruoka ja uusiutuva energia todella tarvitsevat puolustajansa.

Uusimaa on kansanedustajalle vaativa vaalipiiri. Olen tuntenut Tiinan kauan, joten tiedän että hänen hyvät ominaisuutensa ovat kestäviä! Tiina Elo kokeneena päättäjänä, teini-ikäisen tytön arkea tuntevana ja politiikkaa jo pitkään tehneenä, arvoistaan aina kiinni pitävänä ihmisenä olisi paras mahdollinen nousija Uudeltamaalta eduskuntaan. Suosittelen!”

Anni Sinnemäki apulaiskaupunginjohtaja